KÖK

RAILWAY MODULKÖK

Köket är en del av modulsystemet Railways. Designen kombinerar en rustik och ruff ranchkänsla med det mer rena och moderna nordiska formspråket. Råsågad ek möter släthyvlad ek vilket skapar ett spännande uttryck. Materialen är noga utvalda och av hög kvalitet. Modulerna tillverkas i Sverige.

Själva idén bakom detta modulsystem är att det ska vara flexibelt och att du själv väljer hur du vill använda det. Modulerna hängs på en rail/hänglist som monteras på väggen. Eftersom bara rail/hänglist skruvas i väggen så kan du flytta alla moduler när och hur du vill. Både design, uttryck och flexibilitet gör att denna lösning passar lika bra i små som stora kök.

Du bestämmer längden på din bänkmodul och väljer sedan vilka moduler du vill fylla den med. Modulerna finns i måtten 400, 600 eller 800 mm bredd. Bänkmodulen kan hängas på rail eller ställas på golvet med en sockel. Kan även fås som L-modul då endast på sockel.

Planera ditt eget kök med hjälp av modulerna nedan eller boka en tid med oss så hjälper vi dig att planera ditt framtida kök.

 

kitchen_1_870x4363_new